Feestjes en groepen

Wil jij met een kleine, of grotere groep komen borrelen, een hapje eten of feesten? Gezellig! Wij heten je graag van harte welkom bij Café De Zon! Een feestje of borrel organiseer je bij ons in besloten sfeer of in een van onze ruimtes! En als extra heb je vanaf ons café, de huiskamer of het terras een prachtig uitzicht op Nijmegen. Dat wordt echt genieten! 

Feesten in Nijmegen

Om een echt feest te organiseren in Nijmegen, is het bij ons een heerlijke locatie. Wij zijn namelijk net buiten het centrum van Nijmegen gevestigd, maar wel met uitzicht op deze prachtige oude stad! Op het eiland aan de overkant is in onze bruine kroeg de sfeer altijd aanwezig. Jij hoeft alleen nog maar voor de gasten te zorgen! Handig om te weten is dat wij over een muziekcomputer beschikken waar jij en jouw gasten zelf de muziek mee kunnen regelen, of neem een DJ mee. Op naar een topfeest!

Borrel inclusief eten 

Wil je graag een bijeenkomst, feest of borrel combineren met een buffet, BBQ of daghap? Dat kan geregeld worden! Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

Een plek vol geschiedenis

Café de Zon is een van de oudste cafés aan de noordzijde van de Waal. In 1912 was dit complex een café met stalhouderij. Recht tegenover Café de Zon ligt de Veerdam, tot de opening van de Waalbrug in 1936 maakte de gierpont Zeldenrust hier de oversteek naar Nijmegen. De schuur van Café de Zon, diende in die tijd als doorrijschuur. Deze doorrijschuur werd vroeger gebruikt om reizigers met paard en wagen in te rijden, zodat zij de volgende ochtend de schuur aan de achterzijde konden verlaten zonder te hoeven keren. Inmiddels hebben we gewoon een parkeerplaats waar jou gasten gratis kunnen parkeren ;)!

Arrangementen

Bij café de Zon bieden wij diverse arrangementen aan. Of je nu op zoek bent naar een feestzaal, een receptie wilt organiseren, een gezellige BBQ in de zomer op ons mooie terras of een borrel. De arrangementen zijn bespreekbaar voor het aantal personen je wilt boeken. Kom langs voor een kop koffie en we bespreken gezamenlijk de mogelijkheden! 

*De besproken prijzen zijn bindend na het ondertekenen van de offerte. 

Gepersonaliseerde events

Vrienden uitje in Nijmegen

Yes! Het is weer tijd voor het jaarlijkse vriendenweekend! Ben jij de organisator dit jaar? Dan kun je bij ons de leukste activiteiten boeken! Of je nu met een kleine of een grote groep bent; er is altijd iets te regelen! Het eiland is de ideale plek om een sportieve activiteit te doen. Heerlijk buiten om vervolgens binnen (of met mooi weer op ons hele fijne terras) te genieten van een koffie, speciaal biertje of net waar jij zin in hebt. Neem contact op voor de mogelijkheden en tot snel!


P.s. zijn jullie echte speciaal bier liefhebbers? Check dan eens onze 
bierproeverij!

Familie uitje in Nijmegen

Organiseer jij dit jaar hét familie uitje? Wat leuk! Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of een borrelende middag; bij ons kun je altijd terecht! De omgeving biedt niet alleen ontzettend mooie uitzichten, het is ook nog eens vlakbij de stad en het station. Ideaal wanneer je familieleden vanaf heel Nederland moeten komen. Er is veel ruimte, waardoor de leukste bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, levensgrote yenga of kruisboogschieten. Daarnaast kun je bij ons ook scooters en fietsen huren. 

Voor de leukste uitjes werken wij samen met Nijmegen Actief  en Sportproductions.

Vul het formulier in om meer informatie krijgen: