Wil jij met een kleine, of grotere groep komen borrelen, een hapje eten of feesten? Gezellig! Wij heten je graag van harte welkom bij Café De Zon! Een feestje of borrel organiseer je bij ons in besloten sfeer of in een van onze ruimtes! En als extra heb je vanaf ons café, de huiskamer of het terras een prachtig uitzicht op Nijmegen. Dat wordt echt genieten! 

Feesten in Nijmegen

Om een echt feest te organiseren in Nijmegen, is het bij ons een heerlijke locatie. Wij zijn namelijk net buiten het centrum van Nijmegen gevestigd, maar wel met uitzicht op deze prachtige oude stad! Op het eiland aan de overkant is in onze bruine kroeg de sfeer altijd aanwezig. Jij hoeft alleen nog maar voor de gasten te zorgen! Handig om te weten is dat wij over een muziekcomputer beschikken waar jij en jouw gasten zelf de muziek mee kunnen regelen. Op naar een topfeest! 

Borrel inclusief eten 

Wil je graag een bijeenkomst, feest of borrel combineren met een buffet, BBQ of daghap? Dat kan geregeld worden! Neem contact met ons op, zodat we samen kijken naar de mogelijkheden bij een van de cateraars. 

Authentieke ruimte ‘De schuur van Henk’

Café de Zon is een van de oudste cafés aan de noordzijde van de Waal. In 1912 was dit complex een café met stalhouderij. Recht tegenover Café de Zon ligt de Veerdam, tot de opening van de Waalbrug in 1936 maakte de gierpont Zeldenrust hier de oversteek naar Nijmegen. De schuur van Café de Zon, diende in die tijd als doorrijschuur. Deze doorrijschuur werd vroeger gebruikt om reizigers met paard en wagen in te rijden, zodat zij de volgende ochtend de schuur aan de achterzijde konden verlaten zonder te hoeven keren. Deze authentieke ruimte, ook wel “De Schuur van Henk” is geschikt voor theatervoorstellingen of exposities!

Arrangementen

​Bij café de Zon bieden wij diverse arrangementen aan. Of je nu op zoek bent naar een feestzaal, een receptie wilt organiseren, een gezellige BBQ in de zomer op ons mooie terras of een borrel. De arrangementen zijn bespreekbaar voor het aantal personen je wilt boeken. Kom langs voor een kop koffie en we bespreken gezamenlijk de mogelijkheden!