IJssalon op ’t eiland!

Sinds het voorjaar van 2024 is het eiland Veur-Lent een ijssalon rijker. De oude doorrijschuur voor paard en wagen, is omgetoverd tot een gezellige ijssalon. Met achttien verschillende smaken schepijs is er voor ieder wat wils. En op ons intieme terrasje kun je lekker genieten van je ijsje.

Loop daarna de hoek om naar De Zon voor een lekker drankje, borrel of een lunch. Of draai het om; eet een lekkere daghap en vervolgens een ‘toetje’ in de ijssalon… Check hier de menukaart.

Skyline van Nijmegen

De skyline van Nijmegen en het waalstrandje zijn om de hoek. Dus zit jij liever met je voeten in het zand tijdens een ijsje, of bekijk je liever de skyline van Nijmegen met een hoorntje aardbeien ijs in de hand? Het kan allemaal, dat klinkt goed toch!

Even geen zin in een ijsje, ook voor koffie to go en frisdrank kan je alle dagen bij ons terecht. De ijssalon is iedere dag geopend vanaf 12uur.

IJsje cadeau!

Geef een ijsje cadeau! Wij verkopen cadeaubonnen voor 6 en 10 bolletjes ijs. Is er een vriend, familielid of collega helemaal gek van ijsjes, dan scoor je sowieso punten met dit cadeau. Ook leuk voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk of cadeautje voor je medewerkers.